Voor directeuren en bestuurders die bereid zijn zichzelf en hun managementteams uit te dagen om een stap verder te gaan. Die talenten willen benutten en weten dat diversiteit en verschil de kern van vooruitgang zijn. Tot mijn klantenkring behoren verschillende organisaties uit de kennisintensieve dienstverlening. Onder andere adviesbureaus en kennisinstituten, woningcorporaties, hogescholen,  ministeries, researchafdelingen van multinationals, ziekenhuizen en het openbaar ministerie.

Hoe ik werk

Ik ontwikkel leiderschapstrajecten op maat, opgebouwd uit individuele sessies, thema- en groepsbijeenkomsten. We werken aan persoonlijk leiderschap, patronen in de groepsdynamiek, het benutten van talenten en het versterken van communicatie en samenwerking. Binnen een vastgesteld kader werken we stap voor stap; de leidinggevenden en teams voeren mede regie over hun eigen ontwikkeling en de invulling van de bijeenkomsten.

Maak een afspraak

tim stevens

Mijn bronnen

Ik ben gefascineerd door het vermogen van mensen om te creƫren en te realiseren wat zij kunnen verbeelden. Ik gebruik werkvormen uit onder andere transactionele analyse, systemisch werken, teamcoaching, positieve psychologie, mindfulness/meditatie en talentontwikkeling. Als coach spreek ik je verlangen en kracht aan, en je vermogen om je leven en werk vanuit je essentie vorm te geven, in plaats vanuit je rol of conditioneringen. Het gaat erom dat je in het hart van je talenten werkt, je niet richt naar verwachtingen van anderen, maar naar wie je werkelijk bent.

Over Tim

Orde van Organisatieadviseurs

Tim Stevens is lid van de Orde van Organisatieadviseurs en werkt volgens de gedragsregels van de Ooa, waarin onder meer de deskundigheid, vertrouwelijkheid en professionele onafhankelijkheid zijn opgenomen.

ooa logo 

Top