bomen

Ik ondersteun mensen en organisaties die zelf hun verandering vorm willen geven. Als adviseur en (team)coach begeleid ik mensen om het beste van zichzelf te geven.
Ik werk voor organisaties die tijdelijk extra expertise en begeleiding zoeken in verandermanagement, het verbeteren van hun besturing of van hun samenwerking. Dit doe ik door directeuren en bestuurders en hun managementteams te begeleiden en leiderschapsprogramma’s op maat te ontwikkelen.

Opdrachtgevers willen bezield leiding geven aan mensen die doen wat ze moeten doen. Mensen die met elkaar waarde toevoegen voor klanten en burgers. Die in vitale teams samenwerken als één geheel. En de diversiteit van mensen en talenten daarbij benutten.

Klanten

Tot mijn klantenkring behoren verschillende organisaties uit de kennisintensieve dienstverlening. Onder andere adviesbureaus en kennisinstituten, woningcorporaties, hogescholen, ministeries, researchafdelingen van multinationals, een academisch ziekenhuis en het openbaar ministerie.

Sioo docent en leermanager

Ik ben al ongeveer 20 jaar kerndocent en leermanager voor verschillende Sioo opleidingen voor bestuurders, adviseurs en veranderaars. Daarnaast heb ik ruime ervaring als docent Organisatie- en Veranderkunde onder andere bij het Post Hoger Onderwijs Veiligheidskundigen, en in het Young Expert Programmes (YEP Water & Agrofood) opgezet door het ministerie van Buitenlandse Zaken en het Nederlands Water Partnership in partnerschap met het Food & Business Knowledge Platform.

Top