berken

We proberen de informatie op de website zo goed en actueel mogelijk weer te geven. En we spannen ons zo veel mogelijk in om de rechten te respecteren van de eigenaren van teksten, foto’s, merken en logo’s.
We stellen het erg op prijs als je bij constatering van fouten of onzorgvuldigheden contact met ons op wilt nemen, zodat we dit snel kunnen verbeteren.

De content(= alle in de website aanwezige inhoud) is door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar we aanvaarden geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. We zijn niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

De inhoud van de website valt onder het auteursrecht en er mag niets van overgenomen worden zonder onze toestemming. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

Het bovenstaande is van toepassing op alle pagina's binnen deze website. Door de pagina te gebruiken stem je in met deze pro-/disclaimer.

Werkt iets niet goed, klopt er iets niet of heb je vragen? We stellen het op prijs als je hierover met ons eenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Top